Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Benjamin, Haukipudas

26.9.2015

€25 - €30

Benjamin – Haukipudas, Monitoimitalo Jatuli – La 26.9. klo 18

Some-sensaatio Benjaminin musiikkiura on käynnistynyt vauhdilla. Syyskuussa julkaistu ensisingle Underdogs sai lentävän lähdön Suomessa, ja hiljattain julkaistiin Benjaminin odotettu debyytti-EP Square One.

Benjamin vietti talvella kuukauden Los Angelesissa työstämässä uutta musiikkia tuottaja Joonas Angerian johdolla. Viisi hitikästä popkappaletta sisältävä EP julkaistaan eksklusiivisesti Spotifyssa 22. toukokuuta, muualla digitaalisesti viikkoa myöhemmin. EP:n tuorein single on nimeltään Young and Restless.

Esikoissingle Underdogs on tuonut Benjaminille menestystä myös maamme rajojen ulkopuolella. Kappale on lähtenyt kovaan soittoon yhdellä Espanjan suurimmista hittikanavista, Los 40 Principalesilla, jolla on 3,5 miljoonaa kuulijaa. Radiosoitto poiki Benjaminille myös ensimmäiset keikat Espanjassa: toukokuussa hän esiintyy Primavera Pop -festivaalilla Madridissa ja Barcelonassa maan suurimpien starojen rinnalla.

Benjamin on kevään mittaan raottanut faneille elämäänsä ja levyntekoa Yle Areenassa nähtävässä Alaston päiväkirja -dokumenttisarjassa.

Benjamin nousi suuren yleisön tietoisuuteen luotuaan profiilin Instagramiin vuonna 2012. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa yli 230 000 seuraajaa aina Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten. Benjamin on jo muutaman vuoden säveltänyt ja sanoittanut omia kappaleita.

LIPUT:

Ennakkomyynti S-Etukortilla 25€ Prismat Limingantulli, Raksila, Zeppelin, S-Marketit Haukipudas ja Ii sekä Lipputoimisto. Ilman S-Etukorttia ja ovi 30€.

Osta lippu Lipputoimiston sivuilta.

Tiedot

Päivämäärä:
26.9.2015
Hinta:
€25 - €30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://fi-fi.facebook.com/BenjaminMusicOfficial

Tapahtumapaikka

Monitoimitalo Jatuli
Jokelantie 20
Haukipudas, 90830
+ Google Map